Napoli er en morsom by på mange måter, men er kanskje først og fremst et bra utgangspunkt for å se Capri, Pompeii og Amalfikysten. Vi har funnet noen små boutiquehoteller som vil være en bra base for din reise til Napoli.

Fra Cleopatra-suiten hos Artemisia Domus

Fra Cleopatra-suiten hos Artemisia Domus

Artemisia Domus

Dette lille boutiquehotellet i hjertet av Napoli har bare 8 rom, eller rettere sagt 4 store rom og 4 spa-suiter. Hvis du først skal unne deg å bo på Artemisia Domus burde du gå for en av spa-suitene. Venere-suiten er vår favoritt, med stort boblebad ved siden av dobbeltsengen og en vakker antikk peis på den andre siden.

Hotellet ligger i 4 etasje i et gammel bygg fra 1700-tallet. På utsiden er ikke bygget så mye å skryte av, det er litt slitent, i likhet med resten av Napoli. Men la deg ikke skremme av det, innsiden skjuler noe helt annet. Interiøret er en sofistikert blanding av antikk og moderne; resultatet er meget smakfullt.

Alle rom og suiter er lydisolert, så selv om hotellet ligger midt i den travle gamlebyen, er det fredfullt og stille inne på rommene. Og det er her i gamlebyen du vil bo når du besøker Napoli.

Også frokost og service er meget bra. Prisen er litt høyere enn et vanlig hotell i Napoli, men så er ikke dette et vanlig hotell. Beregn ca. 2500 per natt for suitene. Det er egentlig veldig billig.

Adresse: Via Dei Carrozzieri a Monteoliveto, 13 
Sjekk pris og bestill her

Matilde Lifestyle Hotel

Denne lille perlen av et hotell ligger sentralt til i gamlebyen i Napoli, i samme bygg som det fasjonable kjøpesenteret Umberto I Gallery. Noen av rommene har utsikt inn mot kjøpesenteret.

Interiøret er i moderne og minimalistisk stil, og rengjøringen er plettfri. Baderommene er romslige og lekre.

Matilda Lifestyle Hotel er noe rimeligere enn Artemisia Domus og er et bra valg om du liker det nytt og moderne.

Adresse: Piazzetta Matilde Serao n. 7
Sjekk pris og bestill her

Hotel Napoli Mia

Hotel Napoli Mia er et veldig sjarmerende og lite boutiquehotel med sine 9 rom. Dette er det rimeligste av disse tre hotellene, men kanskje det som har mest sjel. Interiøret er fargerikt og lekent, og alt er rent og pent.

Også Hotel Napoli Mia ligger perfekt til i gamlebyen. Frokosten er god og med et variert utvalg.

Alle tre hotellene ligger i gangavstand til havna med fergeforbindelser til Capri, Amalfikysten og Sorrento.

Adresse: Via Toledo 323 Scala A  – 2° Piano
Sjekk pris og bestill her

Finn hotell i Napoli

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere