The Manison Boutique Hotel ligger nøyaktig der man ønsker å bo når man besøker Bucuresti, midt i gamlebyen. Denne bydelen er totalt restaurert og fremstår nå som intim og koselig med et mylder av restauranter og utesteder.

The Mansion Boutique Hotel

Etter å ha bestilt rommet fikk vi e-post fra hotellet med tilbud om å bli hentet på flyplassen. For 230 kroner ble vi møtt av en mann i svart dress, geleidet til en svart Mercedes og kjørt til hotellet. Eller så nære det går an å kjøre, siden The Mansion ligger i en gågate. Her ble vi hentet av en kar som bar bagasjen vår de siste 100 meterne. Et par minutter senere satt vi i resepsjonen med et glass champagne mens vi sjekket inn. Altså en svært behagelig start på oppholdet.

For det er slik de gjør det på The Mansion Boutique Hotel: Det skal være behagelig og trivelig uten å oppleves som stivt og jålete. Prisen oppleves heller ikke som stiv, rundt 1000 kroner døgnet.

Artig romkonsept

Konseptet med rommene er at det ikke finnes romnummer, men hvert enkelt rom har et navn og er innredet unikt. Vi snakker om navn som Boho, Gothic, Britannia, Eclectic og Art Deco for å nevne noen av de 19 rommene.

Vi fikk tildelt rommet Minimalist, som ikke helt overraskende var innredet i moderne og minimalistisk stil. Her var det god plass og et romslig bad med et like romslig badekar. Hotellet har ikke heis, så vi fikk hjelp av vår nye venn som bar bagasjen opp på rommet. Det føltes litt kleint at vi ikke fikk tipset han, siden vi ikke hadde rukket å ta ut penger ennå. Men han forsikret oss om at det var null stress, dette var den delen av jobben han likte best.

Minimalist på The Mansion Boutique Hotel

Vårt rom – Minimalist

Minimalist på The Mansion Boutique Hotel

Badet med det deilige badekaret

Frokosten var det eneste som ikke levde opp til forventningene. The Mansion har avtale med den italienske restauranten Il Peccato om frokostservering. Restauranten har inngang fra resepsjonen og er trivelig innredet, blant annet med typiske italienske rød og hvit rutete duker. Det serveres en veldig enkel frokost og kvaliteten var så som så. Neste gang kommer vi til å ta frokosten på Distrikt 42 som ligger like ved, som til gjengjeld er veldig bra.

For det blir en neste gang, og vi skal definitivt bo på The Mansion Boutique Hotel da også.

Sjekk pris og bestill her

Industrial-rommet på The Mansion Boutique Hotel

Industrial-rommet

Britannia på The Mansion Boutique Hotel

Britannia-rommet

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere