The Westminster London ligger i hjertet av London, rett ved kjente attraksjoner som Westminster Abbey og The Houses of Parliament med Big Ben.

DoubleTree by Hilton i London

Hotellet ligger i en stille sidegate, borte fra støy og trafikk. Det tar bare ca. 5 minutter å gå til Pimlico metrostasjon, og rundt 10 minutter til Westminster stasjon. Busser går også rett ved hotellet.

Hotellet ligger rett ved Themsen, og har veldig bra utsikt over elva. Spør om rom med utsikt, så høyt opp som mulig, når du sjekker inn. Å sjekke inn er forresten en god opplevelse, svært vennlige og effektive resepsjonister.

Rommene er pene og moderne, med alle bekvemmeligheter man forventer av et kvalitetshotell. Alle rom har også en Apple iMac med gratis internett og Skype. Macen fungerer også som TV. Badene er delikate, med en innbydende og deilig dusj. Renholdet er meget tilfredsstillende.

Frokosten er ganske dyr, det anbefales heller å spise et annet sted. 100 meter unna (i Horseferry road) ligger en bra cafe der du kan spise minst like bra til en brøkdel av prisen.

Hotellet har også et eget treningsrom for de som vil holde formen ved like.

Som på de fleste hoteller i London, varierer prisene ganske mye. For å få en best mulig deal lønner det seg å være tidlig ute med bestilling.

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere