La oss si det med en gang: Dette hotellet er et funn! God beliggenhet, store moderne rom med kjøkken og spiseområde og glimrende service, alt til en overraskende rimelig pris.

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof

Adina Apartment Hotel Mitte ligger omtrent 10 minutter gange fra hauptbahnhof, sentralstasjonen i Berlin. Herfra er hele Berlin lett tilgjengelig. Riksdagen og Brandenburger Tor kan man også gå til på 10 minutter.

Dette leilighetshotellet har store rom og en velutstyrt kjøkkenkrok med komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, samt en seperat sittegruppe. Ett- og toromsleilighetene har også vaskemaskin og tørketrommel på det romslige badet. Rommene er rene, moderne og komfortable. Du kommer til å trives her.

Trådløst intranett er tilgjengelig, men det koster ekstra. Det trekker litt ned, men slik er det de fleste steder i Berlin.

Frokosten er veldig bra, men i dyreste laget. Like ved er et bakeri der man kan spise deilig frokost til en brøkdel av prisen. Eventuelt kan man kjøpe inn mat fra en av supermarkedene i nærheten og tilberede egen frokost på rommet. Man kan også leie sykler på hotellet, å se Berlin fra sykkel kan absolutt anbefales.

Hotellet har også eget svømmebasseng og treningsrom.

Oppsummert et av hotellene i Berlin som gir deg mest for pengene!

Sjekk pris og bestill her

Booking.com

Støtt oss - benytt våre partnere